Weer lekker in je vel

Behandelingen

Praktijk Elementz is gespecialiseerd in shiatsu en acupunctuur. Deze vormen van Oosterse geneeskunde zijn voor u misschien nog onbekend. Dat is zonde, want het kan u voordelen bieden. Zo biedt het u de mogelijkheid om zonder gebruik van medicatie van uw lichamelijke klachten af te komen. En dat is wel zo gezond. Ook klachten waar binnen de Westerse geneeskunde geen diagnose voor kan worden gesteld, zijn binnen de Oosterse geneeskunde doorgaans wél te behandelen. U ziet, Oosterse geneeskunde is zo gek nog niet!

Shiatsu

Shiatsu bij Praktijk Elementz

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij, door een aangename druk op het lichaam, rockingen en strekkingen, het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Door de meridianen (energiebanen) te behandelen, herstelt de lichamelijke balans.

Lees verder

Acupunctuur

Acupunctuur bij Praktijk Elementz

In plaats van de meridiaan als geheel te behandelen, zoals bij Shiatsu, worden bij acupunctuur de energiepunten op de meridiaan, de acupunctuurpunten, gestimuleerd. De acupunctuurpunten staan in contact met een orgaan of met bepaalde functies.

Lees verder

NEI Therapie

NEI Therapie bij Praktijk Elementz

Volgens de Oosterse geneeskunde is emotie ziektemaker nummer één. Een emotie is gekoppeld aan zowel positieve als negatieve ervaringen die we in ons leven hebben opgedaan. Vaak zijn we deze ervaring vergeten of hebben we deze diep weggestopt.

Lees verder

Meer weten of direct een afspraak maken?

Bel: 06 43 12 58 99 of e-mail: info@praktijk-elementz.nl