Weer lekker in je vel

Essentiële oliën van doTERRA

Het gebruik van de heilzame werking van planten voert terug naar de prehistorie en is in de loop der eeuwen geprofessionaliseerd tot het winnen van essentiële oliën uit de natuur. Deze essentiële oliën hebben allemaal hun eigen unieke en krachtige eigenschappen die helpend zijn om uw gezondheid te verbeteren.

Uw persoonlijke compositie

Tijdens een behandeling in de praktijk wordt gebruik gemaakt van de ondersteunde werking van deze oliën. Een gediplomeerd aromatherapeut zal een persoonlijke compositie op basis van uw klachten samenstellen. Door de kennis van de Oosterse geneeskunde te combineren met de kennis van de werking van de essentiële oliën, kan uw therapeut precies beoordelen op welke meridianen en acupunctuurpunten de olie het meest heilzaam zal zijn.
Wanneer u thuis het gebruik van essentiële oliën voortzet, wordt het lichaam ook tussen de behandelingen door gestimuleerd om zich te herstellen. Zo haalt u meer resultaat uit uw behandeling!

 

Essentiële oliën

Natuurlijk adviseren wij u ook graag bij uw keuze voor het samenstellen van uw persoonlijke compositie indien u geen behandeltraject bij Praktijk Elementz heeft. U kunt dan per mail contact opnemen voor het aanvragen van een advies en de voorgestelde essentiële oliën via deze pagina bestellen. Uiteraard bent u ook vrij om producten zonder een persoonlijk advies te bestellen!

Praktijk Elementz bestelt haar hoog kwalitatieve en biologische oliën bij doTERRA. Na een grondig onderzoek is dit de partij gebleken die voldoet aan onze kwaliteitseisen en onze maatschappelijke visie.

Meer weten of direct een afspraak maken?

Bel: 06 43 12 58 99 of e-mail: info@praktijk-elementz.nl