Weer lekker in je vel

NEI Therapie

Volgens de Oosterse geneeskunde is emotie ziektemaker nummer één. Een emotie is gekoppeld aan zowel positieve als negatieve ervaringen die we in ons leven hebben opgedaan. Vaak zijn we deze ervaring vergeten of hebben we deze diep weggestopt. Maar in het dagelijks leven kunnen we toch veel last van deze emoties ondervinden en kunnen er fysieke klachten door ontstaan.

Neuro Emotionele Integratie

Om de balans in het lichaam te herstellen is het belangrijk om de oorspronkelijke emotie achter de klacht te ontdekken. Neuro Emotionele Integratie (NEI) is hier bij uitstek geschikt voor. Met NEI therapie komt u snel tot de kern van het probleem zonder dat er lange praatsessies voor nodig zijn. Het herbeleven van vervelende gebeurtenissen is niet nodig. Dat maakt NEI een prettige en zachte therapievorm die ook voor kinderen erg geschikt is.

De belemmerende emotie wordt opgespoord door een o-ringtest waarbij vragen worden gesteld aan het onderbewustzijn. Zo worden onbewuste delen weer bewust gemaakt. Als duidelijk is wat de primaire gebeurtenis achter de emotie is, kan de emotionele blokkade worden opgeruimd. Door affirmaties, visualisaties en ademhalingstechnieken worden de beide hersenhelften uitgenodigd om weer met elkaar te communiceren. Zo wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd en is verandering mogelijk.

De NEI methode is een volwaardige therapie die een oplossing kan bieden voor zowel mentale als fysieke klachten. Door deze therapievorm te combineren met acupunctuur of shiatsu ontstaat er een synergie waardoor u sneller resultaat uit uw behandelingen haalt.

Meer weten of direct een afspraak maken?

Bel: 06 43 12 58 99 of e-mail: info@praktijk-elementz.nl