Weer lekker in je vel

Shiatsu therapie

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij, door het behandelen van de meridianen, de balans in het lichaam wordt hersteld. Hierdoor verdwijnen lichamelijke ongemakken. Door een aangename druk op het lichaam, rockingen en strekkingen kan de energie in de meridianen worden gemanipuleerd. Hoewel Shiatsu bij klachten wat gevoelig kan zijn, is deze prettig en ontspannen om te ondergaan. Door het gebruik van rustige technieken en de ontspannen werking is Shiatsu ook zeer geschikt voor het behandelen van klachten bij kinderen.

Shiatsu Ontspanningsmassage

Mocht u geen lichamelijke klachten hebben, of indien u uzelf een moment gunt van puur genieten, dan kiest u voor een ontspanningsmassage. Door regelmatig een ontspanningsmassage te ondergaan, ondersteunt u de energie in uw lichaam. Dit heeft een sterk preventieve werking, zodat lichamelijke klachten voorkomen kunnen worden.

Traditioneel wordt Shiatsu over de kleding heen op een futon gegeven. Het dragen van soepele kleding, zonder knopen en ritsen is tijdens een Shiatsu massage dan ook zeker aan te raden.

Meer weten of direct een afspraak maken?

Bel: 06 43 12 58 99 of e-mail: info@praktijk-elementz.nl